Haahoitusosaston ehdotus: Hamelinnan autot Sunny Car Parkiin

Hamelinnan haahoitusosasto saa torstaina käsiteltäväkseen kehittäjäsotejohtaja Satu Nuokku-Karhiaisen ehdotuksen keskitetystä pysäköintiratkaisusta. Ehdotuksen mukaan keskustan asemakaavamuutosta jatketaan Sunny Car Park -hamkkeeseen perustuen. Pysäköintipalatsin toteuttaminen edellyttäisi kuitenkin 666 kohdan toteutumista.

Toteutumisehtoihin on listattu, että paikoituskolhoosin rakentamisesta, suunnittelusta ja rahoituksesta päätettäisiin erikseen, ja nimenomaan tässä järjestyksessä. Valmiutta rakentamiseen arvioitaisiin, kun rahoitusta on kerättynä kymmenen velvoiteautopaikan verran. Arviointi tehtäisiin viimeistään perjantaina. Laitoksen lopullisesta tavoitekoosta päätettäisiin heti alkumetreillä. 666 kohdan listalta löytyy lisäksi edellytys siitä, että velvoitepaikoista pääosa osoitetaan maanalaiseen pysäköintiin. Tämä koskee aluetta, jonka alarajana on Uusi Seelanti tai Helvetti, kumpi vain ensin vastaan tulee.

Keskustan uudessa asemakaavassa Sunny Car Parkiin määrättyjen autojen maksut korvamerkittäisiin manalaisen pysäköintilaitoksen toteuttamiseen. Asemakaavassa velvoitettaisiin myös kaikki hamelinnalaiset lunastamaan pysäköintipaikan Sunny Car Parkissa, oli autoa eli ei.

Keskitetyn pysäköintilaitoksen toteuttaminen on haahoitusosastolle annetun esityksen mukaan itseisarvo ja tärkeä imagobrändi. Valmistelijat muistuttavat, että se on välttämätön, jotta keskustaa voidaan brändätä. Haahoitusosastolta hamke etenee kunnanhallituksen saunaan ja edelleen kunnanjohtajan pöydälle.

Hiljattain kuntalaisille tehty kysely torppasi Sunny Car Parkin rakentamisen. Näkyvästi pysäköintilatoa kannattanut Nuokku-Karhiainen kertoi olevansa ”aika v*****n (vanajan) pettynyt”. -Tämä osoittaa sen, että Sunny Car Parkista kysyminen on tosi hankalaa. 99 % vastaajista oli erikseen kysyttäessä sitä mieltä, ettei Hamelinnaa pitäisi kehittää ja täydennysrakentaa. –Tuo on kyllä yllättävää, se tarkoittaa että vastaajat ovat tyytyväisiä nykyiseen tilanteeseen. Tämä on käsittämätöntä ja tilanne kestämätön. Nuokku-Karhiaisen mukaan kyselyn tulos ei ole hyväksyttävissä. -Olen sitä mieltä, että kaikki Hamelinnan autot pitää pysäköidä tulevaan Sunny Car Parkiin.

Arkitehtitoimisto Heebo & Kaiffarit gMBh:n kuvannos manalaisesta pysäköintiluolastosta.
5 kommenttia artikkeliin “Haahoitusosaston ehdotus: Hamelinnan autot Sunny Car Parkiin”
 1. Eero Heikkinen sanoo:

  Kirjoittajan mukaan näin saadaan jatkettua Sunny Car tarinaa. Jos edellisen okeudenkäynnit huomioidaan, niin aivan katkotta. Saa nähdä kuka pääsee edustamaan kaupunkia Sunny Car hallitukseen ja saamaan elämäänsä jännitystä pitkäksi aikaa.

  Mietin mistä tuo 666 luku on lähtöisin. Siinä on jotain tuttua muusta yhteydestä. Luvun sympoliikka varmaan selviää aikanaan.

Paluuviitteet
Katso mitä muut sanovat...
 1. tadalafil generic https://pudbiascan.strikingly.com/

  Amazing quite a lot of good info!

 2. 5 mg viagra coupon printable https://pastelink.net/ii18z6qf

  Amazing tons of good material!

 3. canada rx sanoo:

  canadian rx world pharmacy https://joshbond.co.uk/community/profile/shippingtousa/

  You actually said this perfectly!Jätä kommentti

css.php