Pellinapa Pig Botheriin?!

Hamelinnan kunnankansleri Juhana Pellinapa hakee paikkaa Pig Bother –telavisio-ohjelmaan. Jos Hänet valitaan, uuden kanslerin valitsee Koheltamiskeskus Osakeyhtiö KOHKO.

-Ei lähtemiseeni ole mitään yksittäistä syytä, vaan niitä on noin 67 000. Työurani jatkuminen jollakin näkyvämmällä paikalla on ollut jo pitempään lööpeissä, perustelee Pellinapa, joka johtaa noin 67 000 asukkaan Hamelinnaa. – Nuriseva kansa pitäisi vaihtaa vaikkapa kehitysmaissa sijaitsevien ystävyyskuntien kanssa. Niistä Minulla on vain hyviä kokemuksia, meillä vierailevat valtuustot ovat aina niin ystävällisiä. Näin Hamelinna voitaisiin jälleen luokitella kehitysalueeksi. Nykytilanne on ongelmallinen juuri siitä syystä, että mikään Vetelä-Hämeessä ei kehity.

Pig Bother on sikailuteeveeohjelma, jossa osallistujat suljetaan paritellen neljän seinän sisään, ja he saavat vapaasti juhlia ja ryypätä. Touhua seuraa aimo nivaska piilokameroita ja koko Suomen korkeasti koulutettu kansa. Pig Bother -talon olinpaikka on liikesalaisuus, mutta on esitetty epäilyjä siitä että se sijaitsisi osoitteessa Mannerheimintie 30.

Juhana Pellinapan asemia haussa ei ainakaan heikennä hänen vankka kokemuksensa ja osaamisensa alalta Hamelinna Oy:n ruorissa. Hakuaika Pig Botheriin jatkuu hamaan tulevaisuuteen. Sen jälkeen vuorossa ovat iltapäivälehtien haastattelut ja psykopaattiset testit.

-Jos Minut sinne valitaan, niin Hamelinnan uuden kunnankanslerin valitsee KOHKO, Pellinapa avaa tiekarttaa. Juhana P. on toiminut Hamelinnan kunnankanslerina siitä lähtien kun edellinen sai potkut 1900-luvulla. Hän on viime vuosina hakenut näyttävästi työpaikkoja Vetelä-Hämeen ulkopuolelta. -Aion olla Hamelinnan ensimmäinen kunnankansleri, joka ei saa potkuja. Vahvuutenani haussa on, että Minua ei vielä tunneta maakunnan ulkopuolella.

 

Vain yksi este

-Tämänikäisenä (42) voi jo ihan hyvin katsoa tulevaisuutta suoraan silmiin, tarttua kärpästä sarvista ja tehdä suunnanmuutoksen elämässään. Tosin suunnanmuutos voi olla korkeintaan 45 astetta, tässä iässä, Pellinapa pohtii.

Kokonaan kiveenhakattu Pig Bother -jäsenyys ei vielä ole, sillä ohjelman uusin kausi alkoi juuri ja päätöstä seuraavasta tuotantokaudesta ei ole vielä edes pohdittu. Jos Pellinapa kuitenkin valitaan mukaan, hän sanoo työn haasteiden pyörivän samojen ongelmien ympärillä kuin Hamelinna Oy:n johdossa: -Minun ympärilläni näytelmä pyörisi. Olen tottunut pomottamaan. Kansalaiset – muistakaa käydä äänestämässä ohjelman Witter- ja Farcebook-sivuilla!

Kokonaan ei Pellinapa aio Hamelinnaa jättää.  –Jos Minut valitaan, pysyn silti hamelinnalaisena. Tämä saattaakin olla ainoa kompastuskivi Pellinapan voittokulussa, sillä Pig Bother –asukkaat joutuvat perinteisesti muuttamaan Hellsinkiin.

Henry Heebon näppäämä kännykkäkuva Pig Bother -talosta.

Jätä kommentti

css.php