Rautatiestä yksiraiteinen Hamelinnan kohdalla

Rautatien tunnelityömaan paalutus vaikuttaa liikenteeseen maanantaista alkaen. Hamelinnan rautatien yli rakennettava katteen työmaa aiheuttaa isoja muutoksia Hellsinki – Tampere -radan liikenteeseen Hamelinnassa. Rautatie muuttuu yksiraiteiseksi ja nopeusrajoitus pudotetaan jopa 50 kilometriin tunnissa. Muutos astuu voimaan hetimiten. Tämä tarkoittaa että Hellsinkiin töihin menevät joutuvat palaamaan junalla Lahteen.

Hamelinnassa alkava rautatien tunnelityömaan paalutus tarkoittaa, että kustannukset on paalutettu tsiljoonan ekun huitteille ja katetyömaan kohdalla katteet ovat kohdillaan. Liikenne palautetaan kaksiraiteiseksi vuoteen 2042 mennessä. Tunnelityöstä vastaava Moonlight Trading Company (MOTR Co) aloittaa rautatien tunnelin paalutustyöt lokakuun lopussa. Ensimmäisenä paalutetaan tunnelin kivijalka, ja välittömästi sen jälkeen puujalka.

Junaradan kateurakan tavoitteena on valmistua kesäkuussa 2042. Sen jälkeen MOTR Co alkaa rakentaa katteen päälle rautakauppakeskusta ja pilvilinnoja.

rautakauppis

Arkitehtitoimisto Heebo & Kaiffarit Oky:n laatima päivitetty visio junaradankatteesta.

Kommentti artikkeliin “Rautatiestä yksiraiteinen Hamelinnan kohdalla”
  1. Hannu Kärpänen sanoo:

    Heipskukkuu!

    Näin se menee! Kirjoitin asiasta joskus kai jossain blogissani tms kauan sitten, jotta siitä vasta tonttimaata saadaan jne. Ei pitäis mennä visioimaan Sinunkaan!!!! Pääsulttaani On Juuri Idässä Ja Kaukokatseinen Tunnetusti. Ties mitä visioi!
    Lerkuin HK

Jätä kommentti

css.php