Verkkohuhu: Totuus ”vuokraajasta” paljastui

Hurjaan verkkosuosioon noussut Hattulan Viikonloppu-Uutisissa itseään haastatellut vuokranvälittäjä Ammo Kinderman ei todellisuudessa ole laillistettu vuokranvälittäjä, paljastaa Hameen Sanomat. Aikuisten oikeasti Kinderman on HS:n verkkopäiväkirjan mukaan standup-kroonikko, joka omistaa tappiolla kyntävän tomaattihautomon.

-He lähestyivät minua, kertoo Kinderman lehdelle HVU-haastattelunsa taustoista.

-Haen huomiota. Se on pääsyy siihen, miksi esiinnyn julkisuudessa. Se on syy siihen, miksi lupauduin HVU:n haastatteluun. Vuokraaminen oli vitsi. Se ei ole minulle liiketoimintaa, vaan osa harrastusta. Olen puhuja ja puhun sitä enemmän, mitä enemmän siitä maksetaan, Kinderman vuodattaa HS:lle.

Kinderman laukoi HVU:n haastattelussa suorasukaisia kommenttejaan Hamelinnan velkakriisistä. -Kansan verorahat eivät hallitse kuntaa. Juhana Pellinapa hallitsee kansan verorahoja, mutta hänelle pitäisi jo ladella erorahoja, Kinderman muun muassa riimitteli.

Hamelinnan kunnanhallitukselta saamansa ohjeen mukaisesti HS:n mielikuvatoimittaja Alma Meedio ilmoitti, että tapauksen johdosta Hattulan Viikonloppu-Uutisten ilmestyminen loppui viime viikkoon.

Jätä kommentti

css.php