Ei mitään vuokralähiötä

Hamelinna Oy:n uudelle business managerille Satu Nuokku-Karhiaiselle on jo selvää, että Hamelinnalle pyritään heti alusta alkaen muodostamaan maine eli brandy. Alueesta halutaan tehdä kiinnostava asuin- ja sijoituskohde. Moottoritieltä Vanaveden rantaan ulottuvalle maa-alueelle nousee lähivuosina arvokkaita asuntoja.

-Sisustushomeen riivaama vanha puutalokanta puretaan maan tasalle ja tilalle rakennetaan korkealentoisia asuntoja, ei mitään sosialivuokrakasarmeja, kertoo mätäkuun alussa toimessaan aloittanut Nuokku-Karhiainen.

Muuten suunnitelmat ovat vielä levällään kuin Jokisen eväät. Tänä vuonna on tarkoitus aloittaa hamkkeen rakennustyöt. Ensi vuonna laaditaan suunnitelmat. Julkista keskustelua käydään hamkkeen jälkeen, kuten tapana on.

-Tällä tavoin vältytään maksavan yleisön ylilyönneiltä.

Valmista aikaisintaan vuonna 2042

Koko alueen poikkeuslupakaavan olisi tarkoitus olla valmis vuonna 2042. Hamelinnan luvitus tullaan Nuokku-Karhiaisen mukaan tekemään osissa, jolloin rakentaminen kaikilla rintamilla voitiin aloittaa hamkkeen ensimmäisenä päivänä.

-Luvat haetaan ja saadaan sitä mukaa kun joku niistä valittaa.

Alueen rahoitusmalli pyritään Nuokku-Karhiaisen mukaan muodostamaan sellaiseksi, ettei kaupungille koituisi kuluja, vaan maksajina toimisivat Helsingistä ja Tampereelta houkutellut lapsiperheet ja eläkeläiset. Osana suuruudenhullua hamketta rakennuskonserni CCCP on jo aloittanut moottoritien katteen eli ns. Katiskan rakennustyöt.

Ökyalueita ei tehdä ilman pähkähulluja päähänpistoja, Nuokku-Karhiainen sanoo. -Hamelinnasta tulee ainutlaatuinen kaupunkitajuntaa möyrivä elämys.Arkitehtitoimisto Heebo & Kaiffarit Oky laatima digitaalinen havainnekuva luksuksesta.

Arkitehtitoimiston Heebo & Kaiffarit Oky laatima digitaalinen havainnekuva luksuksesta.

Kommentti artikkeliin “Ei mitään vuokralähiötä”
  1. Riitta Nyqvist sanoo:

    Karwin G.
    Näinä ankeina aikoina, kun kaikki keskittyvät vain vihaamaan perussuomalaisia, olet pelastanut päiväni kunnon nauruherätyksellä.
    Kiittäen
    Riitta

Jätä kommentti

css.php