Kansalaiset.

Nythän on niin, että tässä maassa näin ei voin enää jatkua. Tilanne on muuttunut kestämättömäksi ja siihen on tultava muutos. En syytä muita osapuolia, sillä olenhan itsekin tehnyt virheitä, mutta niistä on otettava opiksi jotta tällaisesta veretseisauttavasta pattitilanteesta päästäisiin kertaheitolla ja lopullisesti. Oma osuutensahan ilmapiirin huononemiseen tässä maassa on nopeasti muuttuvilla olosuhteilla, ja juuri siksi tilannetta onkin punnittava olemassaolevien realiteettien valossa. Paljonhan sitä puhutaan, pääasiassa asian vierestä ja paskaa: lehdistön sensaationhakuiset otsikot tässä maassa eivät aina kerro koko totuutta mitään salaamatta ja poisjättämättä. Aivan viime päivinäkin on esiin pulpahtanut uutisia, jotka itse asiassa pohjaavat täysin todellisuuspohjaa vailla oleviin lokikirjoituksiin. Lööpit ovat olleet lööperiä. Tässä maassa ne ovat tietysti hyödyttäneet suuresti eräitä intressipiirejä, jotka nyt kekkuloivat kukkoina tunkioilla. Nämä yhteiskuntamme marginaaliryhmät käyvät pitemmän päälle kalliiksi tämän maan kansantaloudelle, sillä kaiken takana ja myöskin siinä ohessa valtavat valuuttavirrat ohjautuvat sivu suun, eikä tässä tarvitse olla mikään ennustajaeukko nähdäkseen minne nuo investoinnit lopulta päätyvät samaan aikaan kun viitekorko huitelee tähtitieteellisissä lukemissa. Ja mitä tuo kaikki onkaan indeksiin sidottuna! Kas sellaista on elämä tässä maassa niin kauan kun asioista ei puhuta niiden oikeilla nimillä. Tässä tilanteessa, kun valtiolaiva ajelehtii tuuliajolla Islannin ja Kreikan välillä, on vedettävä terve talonpoikaisjärki käteen ja maltillisesti punnittava eri näkökohtia. Vanhusten päivähoitoa on kehitettävä tavattomasti, kuntien on säästettävä organisoimalla raskasta byrokratiaa uudelleen kestävän kulutuksen perusprinsiippien mukaisesti, ja hengitysilmaverolle sanottava jyrkkä ei. Itsestään selvää on, että tässä maassa näitä päätöksiä ei kuka tahansa kadulta repäisty radikaalikonservatiivi pysty kattavasti arvioimaan. Onhan jo nähty, mihin johtaa se kun vastuunkantajat mellastavat kuin siat toistensa vatukossa. Toimenkuva on delegoitava sille, joka selviää hommasta puhtain paperein. Tässä maassa tämä on se sisäpoliittinen doktriini, jolla tämänkaltaiset tulehtuneet tilanteet vastaisuudessa pystytään tervehdyttämään. Vienti on saatava vetämään ja luutuneet klikit purettava tästä maasta asennemuutoksella. Tässä maassa muun muassa tehdään tämän maan parhaita laatutuotteita ja it-palveluita, mutta jostain syystä tässä maassa tämän maan työtä ei vain osata tämän maan kansalaisten taholta arvostaa. Tästä maasta olet sinä tullut ja täksi maaksi olet sinä jälleen tuleva.

Äänestä Minua – Minä olen jees!

Älä äänestä minua, jos et ole jees.

Juhana B. Pellinapa

N:o 00

Juhana B. Pellinapa

viestintä-adhd

Puolue/The Party

Jätä kommentti

css.php